A partir de dilluns, 26 d’abril, obrim sales interiors amb el 50% d’aforament

Seguint les noves mesures fetes públiques pel Procicat, els nostres centres obren els seus espais interiors amb el 50% d’aforament a partir del 26 d’abril. Fins ara estàvem amb un aforament del 30% en interiors i del 50% en els boxs exteriors i en les nostres piscines.

A partir d’ara, podem incrementar el nombre de persones a les nostres sales que recordem tant en el PELL com a Can Mercader compleixen amb tots els requisits pel que fa a ventilació que garanteixen la qualitat de l’aire. Desinfecció, distància seguretat i ús de mascareta. Els grups poden ser superiors a 6 persones, però sempre respectant el 50% de la capacitat total.

Així, els nostres centres esportius obren de la següent manera a partir del dilluns:

  • Sales de fitness interiors amb el 50% d’aforament
  • Boxs exteriors que segueixen funcionant amb el 50% de la seva capacitat. En aquest cas, els grups poden ser superiors a 6 persones i l’ús de mascareta és recomanable tot i tractant-se d’exercici físic en exterior. La direcció del PELL i del Complex Can Mercader segueixen recomanant el seu ús el major temps possible.
  • Les piscines interiors segueixen obertes amb una ocupació del 50% de la seva capacitat amb activitats aquàtiques dirigides i activitat de carril i autorització per a ús de vestidors.
  • Es permet l’ús de vestidors, tant per a activitats aquàtiques com per a fitness i activitats dirigides, però recomanem que es faci sempre que no existeixi una altra possibilitat per canviar-se abans o després de la pràctica esportiva. D’aquesta manera esperem que el seu ús es faci de forma responsable limitant sempre que sigui possible. Recordem que els nostres vestuaris compleixen amb les condicions exigides de renovació d’aire indicats en la normativa vigent i de desinfecció dels espais.
  • Una altra de les novetats a partir de el 26 d’abril és que totes les competicions d’esport federat i d’esport escolar que se celebrin a les nostres instal·lacions pot comptar amb públic fins a omplir el 50% d’aforament. (Abans del 26 d’abril era un aforament del 30%).
  • Una altra novetat és que hem implementat a Can Mercader, un nou sistema d’àudio individual amb cascos, per al seguiment de les sessions d’activitat dirigida realitzades a l’exterior. Els usuaris i usuàries poden viure una experiència immersiva amb aquesta nova tecnologia d’avantguarda en el nostre món del fitness.

Els nostres equipaments esportius s’han anat adaptant a totes les mesures vigents complint estrictes protocols de prevenció. En aquest sentit, seguim recomanant als nostres abonats i abonades que segueixin respectant la distància de seguretat, la higiene de mans i l’ús de mascareta.

L’esport és segur. Reserva la teva activitat de forma prèvia.

Batega a Cornellà!