,

Fins el 30 de setembre, inscripció pels nous cursos trimestrals del Centre Cívic del PELL

A partir del 4 de setembre podràs formalitzar la teva inscripció als cursos que en el Centre Cívic del PELL hem programat pel trimestre Tardor 2017.  Hem preparat 30 cursos entre els quals presentem algunes novetats com ara el curs “Salsa Sense Parella”, “Autoestima” o “Mindfulness i Meditació”. També presentem nous monogràfics de Cuina en els quals aprendrem a fer “Cuina Vegana per a No Vegetarians”, “Cuina sense Gluten” i viatjarem per tres cultures culinàries tan diferents com Mèxic, El Líban i l’Índia.

Aquest trimestre ampliem el curs de “Tècniques Abdominals Hipopressives”, tornem amb la “Fotografia Nocturna” i el curs de tast de vins serà “Els Vins i les Emocions que Sentim”.

I tindran continuïtat els cursos de “Dibuix i Pintura”, “Fotografia Digital Rèflex” en els seus tres nivells i Retoc Digital, “Enganxa’t al Ganxet”, “Parlem Anglès”, “Cuina Arte-Sana”, “Relaxació i Meditació”, “Swing Sense Parella”, “Escriptura Creativa” i “Coaching”, entre altres.

Els més petits poden assistir als cursos de “Cuina en Família” on els infants d’entre 4 i 12 anys podran aprendre receptes senzilles acompanyats dels seus pares.

Les inscripcions es poden formalitzar del 4 al 30 de setembre, de 7 a 21h,  en la recepció del PELL. Les places són limitades.

Consulta la programació de cursets trimestrals Tardor 2017