Aprofita l’oferta del mes de maig: descompte del 50% en la teva matrícula

Arriba el bon temps i és el moment d’activar-nos per estar en forma.. T’oferim el lloc ideal per desconnectar, relaxar-te i practicar esport. Si t’apuntes durant tot el mes de maig, TINDRÀS UN 50% DE DESCOMPTE EN LA MATRÍCULA.

En formalitzar la teva matrícula al PELL o al Complex Can Mercader tindràs a la teva disposició dos centres multiesportius de referència. Pots triar les activitats que més t’agradin a qualsevol dels dos equipaments i gaudir de les seves piscines exteriors i interiors.

És molt important conèixer que estar abonat en un dels nostres centres permet l’accés a tots dos, a excepció de les persones que s’abonin a les quotes Club PELL.

Us oferim un entorn únic, sales de fitness, una interessant graella amb gairebé mil activitats dirigides presencials al mes, 166 a la setmana de forma online, cardio, activitats aquàtiques, solàrium, zona de descans, spa, etc.

Una infinitat de propostes que conformen la millor oferta d´activitats de fitness i aquàtica sota la supervisió d´un equip tècnic al servei dels nostres abonats i abonades en benefici de la salut.

Així que no t’ho pensis i vine a guadir amb nosaltres!