,

Del 18 al 20 de setembre, inscripcions pel trimestre de Tardor 2017 en la Ludoteca del PELL

Porta als teus fills a jugar a la Ludoteca del PELL on gaudiran d’un món de fantasia. A la nostra ludoteca s’eduquen i aprenen a través del joc. La Ludoteca del PELL ofereix unes jornades de portes obertes els dies 14 i 15 de setembre, de 17:30 a 19:00 hores, per tal que tothom pugui conèixer les seves instal·lacions.

Les inscripcions es podran formalitzar en la recepció del PELL del 18 al 20 de setembre. Es podrà fer una inscripció per persona, a excepció dels germans.

Després de les inscripcions, el dia 22 es publicarà la llista d’admesos provisionals segons l’ordre d’arribada. El dia 25 es podran fer reclamacions i el 26 es publicaran les llistes definitives. La formalització de la matrícula serà del 27 al 29 de setembre.

La temporada s’iniciarà el 2 d’ octubre i s’allargarà fins el 22 de desembre de 2017.

Comptem amb més de 100m2 on els infants poden formar-se a través del joc, una sala de psicomotricitat per als infants d’entre 0 i 3 anys i sales de jocs de taula i joc simbòlic per a petits d’entre 4 i 8 anys.

I recordem que tenim la Ludo PELL Nadons, els dimarts i els dijous de 10:00 a 12:00 hores, per a infants d’entre 0 i 3 anys acompanyats d’un adult.

A més de la formalització del servei de Ludoteca de forma fixa també hi ha la possibilitat de gaudir d’aquest servei de manera puntual. Per això hi ha unes entrades en horari de dilluns a dijous i unes altres per als caps de setmana fins a omplir l’aforament.

 

Porta els teus fills a la nostra Ludoteca! S’ho passaran d’allò més bé!

Més informació clicant aquí