, ,

Obertes les inscripcions per participar en el VIII Cross Popular PELL Corpus 2018

Ja estan obertes les inscripcions del VIII Cross Popular PELL Corpus que aquest any es celebrarà dissabte 26 de maig dins dels actes del programa de Festa Major de la ciutat.

Amb sortida i arribada al Parc Esportiu Llobregat i amb el recorregut habitual de 7 quilòmetres per la llera del riu, per quart any consecutiu tindrà com a causa solidària la lluita contra la pobresa energètica: cada caloria que es cremi es convertirà en KWh que posteriorment l´Ajuntament de Cornellà transformarà en mesures contra aquest problema que pateixen moltes famílies de la ciutat.

Els participants podran gaudir dels ja tradicionals serveis de Ludoteca, guarda-roba, massatge, de la bossa del corredor (que inclou la samarreta oficial de l’esdeveniment) i del sorteig que es realitza a la zona de meta a les 11h amb regals cedits pels patrocinadors .

Un cop acabat, tothom podrà participar en el Zumba per la Dignitat del mateix dia a les 11: 30h al pavelló del PELL. A ritme de balls llatins passarem una bona estona ballant i fent exercici, alhora que recollirem aliments per a la Botiga Solidària de Cornellà.

Les inscripcions ja es poden fer a les recepcions del Parc Esportiu Llobregat, del Complex Can Mercader i a J’ARRIBU.  El preu Inscripció són 5€ destinats íntegrament a la lluita contra la pobresa energètica.